РеХолидей Клуб - проект на "Риъл Адванс" ООД

Експертът в индивидуалните пътувания

ЧЗВ

Какво следва, след като стана член на РЕ Холидей Клуб?

Основно следва задачата ви да си изберете къде да пътувате!

Влизайки в онлайн платформата за избор на място за настаняване, вие ще имате възможността да разгледате всички актуални предложения и да изберете желаното от вас място. Предложенията в системата се обновяват ежедневно.

Ако не откривате желаната оферта, ви препоръчваме да ни изпратите запитване чрез формуляра в системата и да чакате. Ние ще се свържим с вас веднага, когато се появи подходящото предложение.

В секция Горещи оферти ще откриете изключително изгодни предложения /обикновено цените там са от 20% до 50% по-ниски от масово разпространените цени/. Можете да резервирате веднага, изпращайки ни писмена заявка.

Важно! Най-голяма полза от участието си в нашия клуб ще получите, ако планирате вашето пътуване за период от 6 до 12-18 месеца напред или ако залагате на пътуване в последната минута - от 4 до 6 седмици преди датата на пътуване.

Как да резервирам ?

Резервацията става само, след като потвърдите писмено желанието си за конкретна резервация, изпращайки ни съобщение на ел.поща: contact (AT) reholiday.eu  .

Кога и как да платя?

Заплащането на резервацията следва да се осъществи до 24 часа, след като сте ни изпратили мейла с потвърждение на резервацията. Можете да платите с банкова карта или с банков превод .

Как ще си получа ваучера за платената почивка?

След като получим заплащането от ваша страна, ние ще ви изпратим ваучер на посочения от вас мейл.

РЕ Холидей Клуб предоставя ли други туристически услуги?

Да. "Риъл Адванс" ООД притежава лиценз за Туроператорска дейност РК-001-7709. Чрез нас спокойно можете да закупите самолетни билети, да заявите трансфер, рент-а-кар, да си закупите препоръчителната медицинска застраховка при пътуване или застраховка за отмяна на пътуване и анулация на самолетен билет - т.е. ние можем изцяло да организираме вашата почивка.

За вас остава само удоволствието да пътувате и да се забавлявате!

Общи условия за ползване Политика бисквитки Поверителност ЧЗВ Контакти